top of page

Voorstelrondje

Belofte maakt schuld, ik ga 'bloggen' 🆘💬

Ik ben geen geroutineerd schrijfster dus het zal meer het vol overgave delen van mijn gedachtes of ervaringen worden. Blijheid en geluk zal met veel passie gedeeld worden en frustratie zal waarschijnlijk met het nodige temperament te lezen zijn.


Voor de mensen die mij nog niet (zo goed) kennen;

Ik ben (nog even) 29 jaar en ben voor waarschijnlijk voor 75% schuldig aan het temperament van onze kinderen 🙋🏻. Het slaaptekort draagt niet bij aan de zwangerschapskilo’s gecombineerd met de coronakilo’s (en de bossche bollen en vlaai helpen waarschijnlijk ook niet mee)... 🤰🏻

Naast het fulltime moeder zijn werk ik ook parttime in de jeugdzorg. Daardoor neem ik ook regelmatig ons thuis onder de loep, tot genoegen van Ralph #sorrynotsorry.


Ik ben al 12,5 jaar 👵 samen met Ralph. Een druktemaker, als ie zin heeft een manus van alles en eigenaar en geluidstechnicus bij LHB audio services. We wonen al een jaartje of 10 samen, zijn een stuk of tig keer verhuisd en wáren op zoek naar een nieuwe woning (thanks corona, banken en maatregelen in evenementensector #unmuteus).


Op 8 februari 2018 ben ik mama van Jaxx geworden, een lieve maar o zo temperamentvolle peuter, vol in de puberteit.

Op 22 mei dit jaar ook mama van Mason geworden, een schattige baby maar net zo temperamentvol en een handenbinder.


Ik hou van carnaval, dansen op de geluidsinstallatie bij Pinã, lekker balletje knallen tijdens onze volleybalwedstrijden, spelletjes en een potje call of duty spelen. Ik kan uren bezig zijn met puzzelen, lezen en de creabea uithangen. Ik behoor tot de categorie mama die altijd wilde ideeën heeft voor o.a. de traktaties en feestjes van kids etc terwijl ik daar geen tijd voor heb en veel te laat begin.


Ik denk te veel na over alles, zet graag de muziek op 10, 15 of 20, tank graag de auto op ronde getallen en vraag me altijd af waarom dingen heten zoals ze heten maar wordt gek van de waaromfase van mijn zoon.


Er zullen genoeg thema’s zijn die ik wil delen en er zullen genoeg radiostiltes zijn omdat het highlife is maar we beginnen morgen, ter voorbereiding op de start van mijn werk deze week! 🤓


See you soon ❤️

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page