top of page

Stappenplan voor het vervloeken van je vakantie

Een kort maar krachtige blog (sinds lange tijd): Een van de vele stappenplannen voor het ruïneren van je vakantie!


Ik dacht dat het een goed plan was om mijzelf na de laatste 6 maanden vol klussen, verbouwen, twee huishoudens, werk en kinderen, even op te laden. Even herstellen. En bijkomen voor de drukke periode die ons weer te wachten staat.

What was I thinking.... 😒🤣


Dus voor al die mensen met prachtige vakanties, momenten waarin je helemaal uitgerust raakt, de vakanties waar je weer helemaal een nieuw mens wordt maar waarvan je denkt ik wil toch ook eens een vervloekte vakantie hebben. I got you.


Onderstaand vind je een van de vele stappenplannen.

Voor de mensen die al meerdere vakanties van ondergetekende meegaan, weten jullie dat ik een echte pro ben en dus inmiddels echt wel wat tips en tops hebt voor wanneer het aankomt op het ruïneren van je vrije dagen. Variërend van sterfgevallen, ongevallen, bijna bloedvergiftiging van je jongste door allergie voor muggenbeten, keelontstekingen, ziekenhuisbezoekjes, waterpokken één week voor vlucht etc etc.

Ik zal jullie verblijden met mijn laatste meest recente plan;


  1. Laat op je eerste verlofdag een gaatje vullen bij de tandarts. Het liefst een gaatje waar je helemaal geen last van had en wat bij bezoek aan de tandarts uiterst diep blijkt te zijn. Je zult erna niet meer kunnen eten aan één mondhelft, een goed begin voor eindelijk een kilootje minder. En als je het echt goed wilt doen, zorg je voor een mogelijke ongevraagde wortelkanaalbehandeling als gevolg👍🏻

  2. Voor de vrouwen onder ons, dit is hét moment om ongesteld te worden. Hoe meer kramp, hoe beter. Voordeel in combinatie met punt 1, je krijgt met 1 brufen, 2 problemen opgelost. Goede timing is alles.

  3. Kies een vakantieperiode uit met veel regen. Scheelt tijd met tuinieren en planten water geven. Blijf dus het liefst in Nederland (of Belgie).

  4. Als kers op de taart... Let goed op want dit is echt de klapper; na drie weken schilders vol continu over de vloer hebben, vraag deze terug te komen om het werk over te doen. Ook hier is de timing essentieel. Doe dit pas als het huis eindelijk wat op orde begint te raken en je al een en ander grondig gepoetst hebt. Gegarandeerd succes om je vakantie te vervloeken. Geen moment rust, niet kunnen douchen, poepen, in je bikini door de regen te rennen of ongegeneerd door je eigen huis lopen schreeuwen, zingen of wat voor ander gênants dan ook. Vanaf kwart voor 7, 'gezellig' gezelschap en elkaar de hele dag in de weg lopen. Ideaal als je niet houdt van poetsen, heeft tenslotte ook geen enkele zin nu. Het stof wat eindelijk weg was, heeft nu zijn weg gevonden in mijn bed, kleren, kledingkasten en elke kier in huis.


So far so good. Meer tips nodig, stuur me gerust een bericht, ik ben inmiddels een pro😒 Voor de kleine sfeerimpressies (tand bespaar ik jullie), keep in mind dat deze 'anti-poetsmiep' ALLES schoongemaakt had, kijk gerust even binnen bij ons mooie stoffige huis ❤️☀️

111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page