top of page

See you next week

Dat het praktisch niet altijd makkelijk is om een partner met een eigen bedrijf te hebben is een gegeven. Dat het mentaal soms zwaar is, lijkt me toch nog met regelmaat te overvallen.


De afgelopen maanden zijn we weer veelvuldig alleen, terwijl papa druk aan het werk is in het land en over de wereld. De coole foto's van businessvluchten wereldwijd, de mooist uitziende podia op allerlei festivals of uitzonderingen zoals opnames op 555 meter hoogte (kijk vooral het indrukwekkende filmpje ⤵️), vliegen ons om de oren. #trots


Heel indrukwekkend allemaal maar de keerzijde van de medaille is dat het voor ons beiden heel vermoeiend is. Ralph maakt werkdagen van ruim over de 12 uur en nachten van vaak 6 uur en minder. Na show direct doorvliegen naar het volgende land, de volgende tijdzone etc.

En ik, ik heb het te stellen met twee kleine boevenkoppen, all by myself 😉.


Het afscheid is iets wat went. Hier had ik het laatst nog met mijn lieve vriendin over, elke uitbreiding went wel weer. Van volle en drukke dagen naar nachten erbij, van in het land naar het buitenland, van een lang weekend naar weer een volle week. Jaren geleden was ik echt overstuur bij vertrek. Ging het afscheid gepaard met veel verdriet en tranen en kon ik echt een dag 'uit mijn huisje' zijn ervan. Dat is niet meer echt ter sprake. Het was weer even wennen en zwaar na corona. Toen we van overvolle agenda's naar een festival- en evenementen stop gingen om daarna weer het werk op te pakken. Gek hoe snel je went aan een prettige situatie (lees; papa meer thuis, niet; papa zonder werk).

Toen het werk weer begon en de afscheidjes weer langer werden en ook voor de kinderen voelbaar, was dat wel pittig.


Vandaag is weer zo een dag.

Misschien komt het omdat je in een week 5 landen ziet en veel uren in de lucht hangt.

Misschien komt het omdat het weer een lange week is (8 days, counting down).

Misschien komt het omdat de koek op is en je de laatste tijd genoeg van huis bent geweest.

Misschien komt het omdat het einde in zicht is en het rustiger vaarwater zo dichtbij lijkt.

Misschien komt het omdat de kinderen er bewuster mee bezig zijn en het vervelend vinden.

Misschien komt het wel gewoon omdat ik ongesteld ben.


Maar vandaag was weer even zwaar en we kunnen niet wachten totdat we je weer zien.

.

.

.

.

.

.

.
Mocht je het filmpje willen zien van Armin op de Burj Khalifa (828 meter hoog, opnames op 555 meter hoogte), kijk dan vooral hier; https://www.youtube.com/watch?v=5hErWSLiNxQ Ralph vond het in ieder geval een fantastische ervaring om wat exposure therapie toe te passen voor zijn hoogtevrees😉 ;78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page