top of page

Down memory lane; babyshower

Bijgewerkt op: 16 jan. 2022

Een dag om stil te staan bij de baby op komst, de mama en de zwangerschap. Wat ben ik toch blij met Facebook. Daar waar mijn hersenen en geheugen mij regelmatig in de steek laten, kun je altijd op Facebook vertrouwen. Vandaag is het vier jaar geleden dat ik een super leuke babyshower heb gehad van Jaxx. Inmiddels heb ik zelfs al 2 babyshowers mogen ontvangen én 2 babyshowers mogen organiseren voor mijn lieve vriendinnetje. En wat vond ik dat leuk om te doen!

Overigens waren bij beide jongste kindjes de babyshowers coronaproof. Een iets ander principe en iets minder knuffelig maar dat mag de pret niet drukken! Het maakt het misschien zelfs extra bijzonder!

Die van Jaxx was in ieder geval mijn eerste. Met een verhaal, wat ik niet helemaal vertrouwde, naar het huis van mijn mama gelokt en eenmaal daar toch overvallen door het verrassingselement! Vriendinnen en familie, hapjes & drankjes, spelletjes en cadeautjes. Wat een feest <3 Het leukste vond ik dat alles ook daadwerkelijk in het thema van jou en je baby staat. Om jullie een beeld te geven van die middag;

- Heerlijke (#not) babyhapjes proeven en raden - Buikmaten raden (uitzondering dat je geoorloofd een vrouw haar buikomtrek mag raden ;) )

- Rompertje versieren - Babyquiz in teams afleggen - Voorspellingenboekje maken, jaja zelfs de naam is geraden - Cadeautjes uitpakken, al een heel dagprogram ansicht, aan de hand van babyfoto's van de gever - Een leuke groepsfoto maken met alle versiering, inclusief fotoprops passend bij het thema En natuurlijk natafelen en bijkomen van alle indrukken en leuke verhalen over organisatie!

De tweede was coronaproof, een babyshower voor Mason, afgelopen jaar. Deze zal te lezen zijn in een volgende blog! Wanneer Facebook mij weer herinnert ;)

Had jij een leuke babyshower? Of heb je er al eens georganiseerd? En ga je dan voor

♡ gepersonaliseerd maar toch kant en klaar aanschaffen ?

♡ zelf opnieuw het wiel uitvinden en creabea uithangen ?


'Mijn ontwerpen' zullen in ieder geval binnenkort op deze site verschijnen en naar alle verwachting te downloaden worden. Variërend van mijn gekregen tot mijn gegeven showers, de normale omstandigheden en de coronaversies :) Mocht je interesse hebben in wat gaat komen, stuur me een berichtje !


 
35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page