top of page

Alerte GGDmedewerker en schaamrood op de kaken

Oke, het moment van de eerste coronavaccinatie is met frisse tegenzin en het huilen nader dan het lachen, aangebroken. De parkeerplaats overladen vol (hallo boosterprik), de wachtrijen die wonderbaarlijk snel gingen... Screening 1 check, screening twee check. 20 minuten wachten op het stoeltje omdat de vaccins aangevuld moeten worden...... check V Eenmaal de prik erin en duizend kwalen in mijn hoofd verder, dacht ik dat het dan toch maar goed was om het kwartiertje in de zaal te wachten. Om mezelf maar af te leiden, wat hersenloos door facebook scrollen. Kom ik daar het perfecte leesvoer tegen; grappige autocorrecties van Whatsapp. Primaaaaa. Dus of ik nu high was van de vaccinatie óf gewoon een domme humor heb, ik vond het hilarisch. De mensen die mijn zeldzame lachkicks wel eens meegemaakt hebben, weten dat ik dan dubbel lig en de tranen over mijn wangen rollen. Helemaal in mijn wereld (afleiden was dus gelukt), word ik abrupt uit mijn bubble gehaald door een mevrouw van de GGD. "Mevrouw gaat het wel goed met u?". Met het schaamrood op mijn kaken en duizend maal excuses geef ik aan dat ik iets grappigs aan het lezen was en het verder allemaal goed gaat. Een stijve arm en een 'goed' verhaal verder, ga ik dus met een beter humeur naar buiten en zit de eerste prik er dan toch in. Voor de lieve mevrouw van de GGD, wat bent u goed in uw werk, lekker alert en zorgzaam, Chapeau. En nogmaals duizend maal excuus als ik u de schrik van uw leven heb gegeven dat u juist op deze avond zo een tegenvaller zou hebben van iemand die niet helemaal goed wordt van zijn vaccinatie! Oh ja en voor de mensen die willen weten waar ik dan zo stom om heb zitten lachen, lang leven google; Grappige autocorrecties van Whatsapp ! Fijne oudejaarsavond, gooie roetsj en veel liefde <3


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page